Oferta produse CANAH 2010

 

Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. (Buddha).

In zilele de azi tot mai multa lumea cauta produse naturiste sub cat mai multe derivate. Este un mare pacat sa nu profitam de sanatatea oferita de natura prin aceste produse ecologice atat de benefice tuturor.

Cu noi aveti sansa de a va crea un viitor mai bun. Va oferim sanatate si frumusete – printr-o gama larga de produse naturale: produsele Canah! 

Canah Hemp Porridge

Hemp Porridge este un amestec unic din 30% seminţe decorticate de cânepă ecologice şi 70% fulgi de ovăz, ambele ingrediente având tradiţie în alimentaţie.

Fie că sunteţi interesaţi de sănătate şi fitness, de mâncăruri pentru călătorii, pentru camping, recuperare după boală, nutriţia copiilor sau a familiei, de mâncăruri bogate în proteină, de nutriţie integrală comodă sau pur şi simplu de o stare generală de bine, veţi considera că Hemp Porridge vă satisface nevoile în mod ideal.

Canah Hemp Lotion

Uleiul din seminţe de cânepă este unicul ulei vegetal care conţine raportul ideal 1:3 între acizii graşi esenţiali Omega 3 & Omega 6 plus acidul gamma – Linolenic (GLA), fiind un excelent emolient şi hidratant natural. Produsele de îngrijire corporală ce conţin ulei din seminţe de cânepă pot reduce disconfortul pielii prin calmarea şi recondiţionarea pielii uscate, deteriorate, ajută la creşterea elasticităţii membranei şi capacitatea de menţinere a apei în ţesuturi.

Canah Hemp Nuts

Seminţele de cânepă sunt mult mai valoroase din punct de vedere al conţinutului nutritiv decât seminţele de soia. Decorticate, ele conţin 30% proteine, din care 65% este o proteină uşor de digerat, edestina, ceea ce face ca seminţele de cânepă să fie un aliment ideal pentru vegetarieni, înlocuind cu succes lipsa proteinelor de origine animală.

Canah Hemp Flour

Proteina din făina de cânepă conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată. În făina de cânepă întâlnim un procent mare de fibre alimentare – 30%, care te vor ajuta să ai un tranzit intestinal optim pentru confortul şi sănătatea d-voastra. De asemenea, conţine acizi graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 în raportul optim de 3:1.

Canah Hemp Oil

Datorită calităţilor sale, uleiul de cânepă este recomandat în următoarele situaţii:

  1. 1.       Colesterol peste medie.
  2. 2.       Diabet
  3. 3.       Dermatite atopice.
  4. 4.       Sistem imunitar şi convalescenţa.
  5. 5.       Menţinerea sănătăţii sistemului nervos.
  6. 6.       Menţinerea frumuseţii picioarelor.
  7. 7.       Dieta vegetariană

Canah Hemp Caps

Uleiul sub formă de capsule se recomandă persoanelor active, care au mai puţin timp de petrecut în bucătărie, dar care vor să aibă o dietă echilibrată, care să includă toate nutrimentele esenţiale.

Canah Active Colon

Este un supliment pe bază de fibre din seminţele de cânepă care curăţă colonul de toxinele acumulate şi previne formarea de noi depuneri.

Canah Protein Powder

Spre deosebire de alte pudre proteice, cea din cânepă are un continut bogat in acizi grasi polinesaturaţi esentiali Omega-6 şi Omega-3 in raportul ideal de 3:1 pentru asimilarea de catre organism.

Creati-va propria sanatate cu ajutorul produselor Canah!

Pentru o mai buna informare in legatura cu produsele Canah comercializate catre pacienti si clienti de catre firma noastra –  si pentru lista preturilor, va rugam sa consultati oferta de mai jos:

OfertaCanah2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: